Politikustársának adta el házát Hagyó

Még decemberben adta el érdi házát Hagyó Miklós az azt már korábban is bérlő politikustársának, Tóbiás Józsefnek - írja a Magyar Nemzet.
NAPI, 2010. március 12. péntek, 08:15
Fotó:

Szocialista politikustársának, Tóbiás Józsefnek adta el érdi ingatlanát Hagyó Miklós - írja a Magyar Nemzet. A volt főpolgármester-helyettes még tavaly decemberben vált meg a lakóháztól, amelyet 35 millió forintos jelzáloghitellel terhelt meg korábban (a tulajdoni lap tanulsága szerint ma közel 46 millió forint értékben van megterhelve a ház). Hagyó a lapnak elmondta: a forint árfolyammozgása miatt döntött az értékesítés mellett, a hitelek fennmaradó részének visszafizetése érdekében. A lap szerint az ingatlant már 2009 óta bérli Tóbiás, tavalyi vagyonnyilatkozatában nem szerepel az érdi ház. Az APEH egyik felső vezetőjének nyilatkozatát is idézi a cikk, amely szerint valószínűsíthető, hogy vagyonosodási vizsgálat indulhat Hagyó ellen, amely során fokozottan figyelnek az olyan vagyonkimentési módozatokra, mint például ha az érintett gyermekeire íratja ingatlanjai egy részét, ahogy tette ezt az egykori főpolgármester-helyettes március elején. Hagyó egyébként korábban kijelentette: áll minden vizsgálat elé, bízik igazában, és - korábbi sajtóértesülésekkel ellentétben - nem kívánja elhagyni az országot.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Kuka., 2010.03.12 18:14

Nem csak rendHagyó Miklósról fognak itt még érdekes dolgok kiderülni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html