Jön Putyin, készülhet az útlezárásokra

Október 29-30. között látogat Budapestre Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, illetve Vlagyimir Putyin orosz elnök. A kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása során több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor - idézi a TEK közleményét az Index.
Szepesi Anita, 2019. október 28. hétfő, 19:16
Fotó: Getty Images

A TEK hétfői közleménye szerint az orosz elnök látogatása során a személyvédelmi feladatokat ők látják el, egyben felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a kiemelten védett személyek budapesti tartózkodása során a küldöttség mozgásával párhuzamosan több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kerül sor  - olvasható a portál cikkében.

A korlátozásokkal érintett útvonalak listája a rendőrség honlapjáról letölthető.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

znojmo, 2019.10.29 19:40

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Darabont1453, 2019.10.29 11:53

Már nagyon hiányzott kedves Vlagyimir Vlagyimirovics ! Olyan régen volt már nálunk....XDDDD
De az is lehet, hogy amióta legutóbb itt volt haza sem ment...XDDDD
Végülis fölösleges annyit repkedni....XDDD Lassan többet van itt, mint otthon. Én Őt azért értem. Nem nagyon halad Paks 2. eléggé döcögős a dolog, így aztán a Cárevics egyre gyakrabban teszi tiszteletét nyomásgyakorlás gyanánt.
Eddig nem sok eredménnyel. Bár annak idején a Kölni dóm is többszáz évig épült.....XDDDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html