Lemondott MÚSZ-tisztségéről Borkai ügyvéd barátja

Lemondott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán - írja az Infostart.
Szász Péter, 2019. október 29. kedd, 15:26
Fotó: Győri Úszó SE Facebook-oldala

Az úszószövetség tárgyalt volna a Borkai Zsolttal együtt szexvideón szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyéről, de az ügyvéd nem tudott részt venni ezen az elnökségi ülésen. Hétfőn pedig benyújtotta lemondását a MÚSZ elnökségi tagságáról - olvasható a portálon.

A szövetség által nyilvánosságra hozott levélben azt írta, "az elmúlt hetekben az önkormányzati választásokkal összefüggésben ismeretlen elkövető egy hamis adatokkal létrehozott profilon, fizetett blogos hirdetések alatt megjelentekkel súlyos bűncselekményeket követett el személyem ellen", majd hozzátette: az elkövető felkutatása és felelősségre vonása a Nyomozó Hatóság feladata.

Azt is írta, hogy meg akarja akadályozni, hogy a személye körül kialakult helyzettel együtt járó jelentős hátrányok érintsék a MÚSZ-t, ezért nyújtotta be a lemondását. A Magyar Úszó Szövetség közölte: a továbbiakban az ügyet nem kívánja kommentálni.

Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről az önkormányzati választások előtt egy - magát az ördög ügyvédjének nevező - ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember, köztük Rákosfalvy Zoltán társaságában volt látható szexuális aktus közben.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

DrNemoda, 2019.10.29 19:36

Már mindenhonnan kikopnak, megjelenni nem mernek. Egyedü,l az ügyészséget nem érdeklik a viselt dolgaik.Nem orbán nyakába csorog ez az egész ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html