Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szerda este északnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felében főként északon, északkeleten helyenként előfordulhat gyenge csapadék: ónos eső, fagyott eső, északkeleten hó is lehet. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -7 fok között alakul, de északkeleten, keleten hidegebb is lehet.

Csütörtökön eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd délután nyugat, délnyugat felől felszakadozik a felhőzet. Elsősorban északon, északkeleten alakulhat ki helyenként ónos eső, fagyott eső, északkeleten hó is. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Dunántúlon élénkülhet meg néhol a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -7 fok között alakul, de északkeleten, keleten hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -1 és +6 fok között valószínű.

Az OMSZ csütörtökre figyelmeztető előrejelzést adott ki Észak-és Közép-Magyarországra, Komárom-Esztergom, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyékre ónos eső miatt.

Pénteken gyengén felhős, napos és borult, párás, néhol tartósabban ködös területek váltakoznak, délen valószínű nagyobb területen tartós napsütés. Csapadék nem várható. A Dunántúl déli felén megélénkülhet a délnyugati szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 10 fok között várható, délnyugaton, délen lesz napközben a melegebb.