Ez a program emailben elküldi a cikk címét és bevezetőjét, önnek csak a címzett e-mail címét kell megadnia. Pár soros megjegyzést is mellékelhet az üzenethez a "Megjegyzés" rovatban.
A leírás alapján kürtőskalácsnak csak azt a hagyományos technológiával, kelt tésztából készült csavart édességet lehet nevezni, amelynek hossza legalább 17 centiméter, kisebbik belső átmérője pedig eléri az öt centimétert - írta a lap.
Készítése során a kelt tésztát a sütődorongra tekerik, felületét cukorral borítják, majd parázs vagy más sugárzó hő mellett kisütik.
A szabályozás két kategóriát különböztet meg, a hagyományos kürtőskalácsot és annak vásári változatát. A tradicionális termék kizárólag vajból készülhet, míg a vásári kürtőskalács készítése során a vaj olajjal vagy margarinnal, a tojás tojásporral, a tej tejporral helyettesíthető. Az utóbbi esetben azonban a termék csomagolásán fel kell tüntetni, hogy nem a hagyományos termékről, hanem annak vásári változatáról van szó.
A kürtőskalácsot csak frissen készíthetik az árusok, a sütéstől számított négy óra elteltével pedig tilos a forgalmazása.
A Briggs & Stratton név leginkább kerti kisgépekből lehet ismerős, de a fűnyírók és kapálógépek benzinmotorjain túl is alkottak említésre méltót, például egy hatkerekű benzin-elektromos...
tarTosPista, 2017.06.22 10:02
Akkor lennék igazán büszke a tetves magyar politikusainkra, ha már a pislogást, a nézést és levegővételt mikéntjét is törvénybe, sőt alkotmányba szabályoznák.
Kérjük a nézését meg a járását törvényt.
qrvaország