Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az időjárás kikezdte a Törökszentmiklós Rendőrkapitányság udvarán lévő nagykaput, és több probléma adódott ennek következtében - derül ki a T1 Térségi Televízió Facebook-bejegyzéséből, amit a 444.hu szúrt ki.

Az új kaput annak rendje és módja szerint elkészítették, így "biztosítja a lehetőséget az épületbe érkezők be- és kiléptetésére" majd egy állománygyűlésen átadták. A részletekről pedig a T1 Térségi Televízió számolt be.

A poszt szerint: "A kapu vasszerkezetét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányság munkatársai elkészítették. Dr. Téglás Zoltán r.ezredes és Markót Imre Törökszentmiklós Város polgármestere tárgyalásának eredményeként az önkormányzat biztosította ezen kapu nyitásához, zárásához szükséges szerkezetet.

A nagykapu átadására 2018. szeptember 21-én 10 órakor került sor rendkívüli állománygyűlés keretében. Az elkészült kapu biztosítja a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság épületébe érkezők szabályszerű ki- és beléptetését." - olvasható a bejegyzésben.

Fotó: T1 Térségi Televízió Facebook