Tragikus hirtelenséggel elhunyt a mohácsi rendőrkapitány

Pénteken elhunyt a mohácsi rendőrkapitányság vezetője - közölte a rendőrség. Lapinformációk szerint az alezredes autóbaleset áldozata lett reggel Pécsett.
Domokos Erika, 2021. január 15. péntek, 15:12
Fotó: Pixabay

Életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Páter Attila rendőr alezredes, a mohácsi rendőrkapitányság megbízott vezetője - közölte a police.hu.

Az alezredes 2020. január 16-ától látta el Mohácson a kapitányságvezetői feladatokat, előtte 16 éven át vezette a Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát. Páter Attila 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél. A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában - írta a rendőrség a honlapján.

A PécsMa és több hírportál is arról számolt be, hogy a rendőrkapitány pénteken reggel autóbaleset áldozata lett, a szolgálati Skodájával ütközött egy BMW-vel.

Két személyautó ütközött össze január 15-én 7 óra 30 perc körül az 57-es főút 43-as kilométerénél, Pécsett, a Nyugati Ipari úton. Az elsődleges adatok alapján a baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült - írta korábban a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

HOZZÁSZÓLÁSOK