Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Huber Krisztián közölte, karácsonyig várhatóan a kilépő oldali forgalom növekszik meg a két autópálya-határátkelőhelyen, míg az ünnep után mindkét irányban jelentős torlódások alakulhatnak ki. Röszkén a pravoszláv karácsony után, január 7-től a határátkelőhely belépő oldalán lesz nagyobb a forgalom január 20-ig.

A rendőrség a hazai és külföldi társszervekkel együttműködve kezeli a dinamikusan megnövekedett forgalmat, az átkelőket szükség szerint teljes kapacitáson működtetik - tette hozzá.

Torlódások esetén a gyorsabb átlépés érdekében Szerbia felé célszerű a naponta 7 és 19 óra között igénybe vehető tiszaszigeti, ásotthalmi, bácsalmási, bácsszentgyörgyi és a folyamatosan üzemelő hercegszántói határátkelőhelyek felé kerülni. Akik Romániába szeretnének utazni, választhatják a szintén 24 órás nyitvatartással működő kiszombori vagy battonyai átkelőt - közölte a szóvivő.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo oldalon, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével lehet tájékozódni.