Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Néhány héttel elmaradva versenytársától, a Mol Limótól a GreenGo autómegosztó szolgáltató cég is elérhetővé tette a Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret autóval - jelentette a Magyar Nemzet. A reptéri parkoló nem a repülőtér területén van, hanem néhány kilométerre onnan, Vecsésen. Innen kisbuszos transzferrel közelíthetők meg a terminálok, a buszút forgalomtól függően, 5-20 perc.

A villanyautók használatáért csak a szokásos percdíjat számítja fel az üzemeltető a bevezető időszakban, szeptembertől pedig 1680 forintot kell fizetni a normál percdíjon felül. A GreenGo parkolójában töltők is vannak, aki a harmincszázalékos töltöttségi szint alatti autó bérlését egy töltőoszlopnál zárja le, az tíz bónuszpercet kap.

A Mol Limo már a hónap kezdetén megindította ferihegyi szolgáltatását. Előnye a GreenGóval szemben, hogy saját helyekkel rendelkezik a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér Holiday Parking Lite parkolójában. A reptér sorompójához érve a beléptetőrendszer felismeri a Limo autói­nak rendszámát, és automatikusan be- és kiengedi a felhasználókat. A parkolótól még 10-15 percet sétálni kell a terminál épületéig. A Mol Limo a szokásos percdíjhoz 1990 forintot számol fel.