Rettenetes hajrát indít a Fidesz - "Megint jönnek, kopogtatnak"

Hatalmas hajrában mozgósítja szavazóit a Fidesz, a választás előtti napokban aktivisták kopogtatnak a szimpatizánsok ajtaján, hogy szavazásra buzdítsák a kormánypárt közismerten elszánt támogatóit.
Komócsin Sándor, 2018. április 4. szerda, 09:15
Fotó: Shutterstock

Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósítani a Fidesz a választás napján - derül ki a Magyar Nemzet birtokába jutott információkból. A pártközpontban 1-től 10 pontig értékelték az aktivisták teljesítményét, és a maximális számot elérőkre egy-egy iPadet bíznak majd.

Ez tartalmazza az adott település kormánypárti szimpatizánsainak nevét és címét. A napilap információi szerint az érintett aktivisták már megkaphatták az ehhez szükséges képzést is. Miután az iPadekben navigáció is van, az arra illetékesek ellenőrizni tudják, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre.

Ezenfelül telefonos mozgósítást is tervez a kormánypárt: választókerületenként meghatározott számú személynek kell majd bemenni a helyi központba, és egész nap hívni a címlistáról az embereket, arra buzdítva őket, hogy menjenek a kormánypártra szavazni.

Lesznek a választókerületekben kisbuszok is: elviszik szavazni azokat a választópolgárokat, akik kérik. A Magyar Nemzet tudomása szerint ezek nem lehetnek önkormányzati vagy sportegyesületi járművek, mert azokat felismerhetik az ellenzékiek.

A kormánypárt a választás napjáig sem tétlenkedik. Aki a szimpatizánsaikat tartalmazó listán szerepel, azok közül mindenkit igyekeznek szombatig személyesen felkeresni, hogy átadjanak egy, a Fideszre való szavazásra buzdító levelet és egy hűtőmágnest ajándékba.

A fotó forrása: Shutterstock

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

atombandi, 2018.04.04 11:31

na, legalabb nem itt fognak trollkodni.
vagy amelyik megis itt nyomja az agitpropot, az a fideszben is a hulladek kategoriaba tartozik... :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html