Sajtófigyelésre 4,4 milliárdot költ kormány

Gigaközbeszerzést nyert kormányzati médiamonitor szolgáltatásra a Nézőpont Csoport Zrt. cége. A Médianéző Kft. 2018 végéig tartó 4,4 milliárdos megrendelést kapott a fejlesztési tárcától a minisztériumok és több állami szervezet sajtófigyelésére - írj az Index.
Index.hu, Napi.hu, 2015. augusztus 10. hétfő, 15:04
Fotó: Stockfresh

Orbán Viktor egykori tanácsadója az év elején megvette a Nézőpont Intézetet. Győri Tibornak, a Miniszterelnökség volt jogi ügyekért felelős államtitkárának az alapító tulajdonos Mráz Ágoston Sámuel adta el a részvénytársaság 100 százalékos üzletrészét - írja az Index.

A cég most 4,4 milliárdért nyerte el a 2018-ig tartó megrendelést sajtófigyelésre.

Ahogy a Napi.hu júliusban beszámolt róla, eddig is a - jelenleg mindössze egy bejelentett dolgozóval rendelkező - Médianéző végezte a kormányzatnak a médiafigyelést, 2011. december 8-tól 2015. március 31-ig nettó 1,327 milliárd forintért (bruttó 1,684 milliárd forint). Az új, most lezárult tender lezárásáig is a Nézőponthoz köthető cégek kaptak megbízást médiafigyelésre és -kutatásra. Erről bővebben itt olvashat.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Zodiakus, 2015.08.10 17:27

Sajtófigyelő???Remek állás!!!Csak olvas,olvas,és azt mondja amit a kormány akar.Persze ha ez után egy,két újságíró nem kap állást,az lehet hogy nem a véletlen műve.Még el is vihetik ....olyan oroszosan.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html