Segítségre szorul a veronai buszbaleset sérültje

Nemrég szállították haza a tragikus veronai buszbaleset egyik súlyos égési sérültjét. A 41 éves férfire a budapesti Honvéd Kórházban életmentő műtétek sora vár, amelyekhez sok vérre van szüksége. A fuvarozók érdekképviseleti szerve, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) felhívással fordul tagjai és minden együttérző felé, hogy irányított véradással segítsék a mielőbbi gyógyulást.
Szepesi Anita, 2017. február 17. péntek, 17:38
Fotó: Napi.hu

Empátiára, összefogásra és irányított véradásra kéri tagvállalkozásait a NiT Hungary a veronai balesetben életveszélyesen megégett 41 éves férfi felépülése érdekében. Kasza Balázs testének 60 százaléka égett meg, jelenleg a budapesti Honvéd Kórházban ápolják, gyógyulását és hazatérését párja és két hónapos kislánya várja.

A NiT Hungary az irányított véradáshoz való csatlakozásra kéri fel a többi hazai közúti fuvarozói szakmai érdekképviseletet és azok tagságát, illetve a teljes közúti fuvarozói társadalmat. A véradással kapcsolatos minden információ megtalálható a NiT Hungary honlapján, valamint a segítségre szoruló férfi élettársának Facebook oldalán.

Képünk illusztráció.

HOZZÁSZÓLÁSOK