Simicska: meglepetést hozhat a jövő évi választás

A közvélemény-kutatások behozhatatlan Fideszt-fölényt mutató adatai ellenére nem látja lefutottnak a jövő év parlamenti választásokat Simicska Lajos nagyvállalkozó, a miniszterelnök korábbi barátja.
Komócsin Sándor, 2017. november 30. csütörtök, 09:04
Fotó: Reuters

Messze nincs lejátszva a 2018-as választás - vette át csütörtöki számának címoldalára a Magyar Nemzet Simicska Lajos nagyvállalkozó hét eleji interjújának egyik megjegyzését. Orbán Viktor miniszterelnök korábbi barátja az RTL Klub tévécsatornának nyilatkozott. (Simicska 80 milliárd forint becsült vagyonnal a 11. a Napi.hu kiadásában megjelent A 100 leggazdagabb 2017 listáján - a szerk.)

A napilapot is magában foglaló médiaportfólió tulajdonosa szerint a Jobbik fogja megnyerni a választásokat. Ami őt illeti, erre a pártra adja majd a voksát, azt viszont tagadja, hogy anyagilag is támogatná a pártot. Üzleti szerződéseket kötnek - jelentette ki.

Simicska szerint öngyilkosság lenne, ha terhelő dokumentumokat hozna nyilvánosságra Orbán Viktorról. Ezzel arra a kérdésre reagált, amely azt firtatta: van-e ilyen szándéka.

A nyitókép forrása: Reuters

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

atombandi, 2017.11.30 12:39

szerintem azzal nem vedi meg magat, hogy elore bejelenti, hogy ongyilkossag lenne, ha kiteregeti a szennyest. nem lennek meglepve, ha simicska meg a valasztasok elott alulrol szagolna az ibolyat...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html