Siófok egy részén fertőző az ivóvíz?

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. közleményt tett közzé Facebook-oldalán, valamint figyelmeztető szórólapok landoltak a postaládákban is - számolt be a Népszava.
Domokos László, 2020. július 7. kedd, 07:35
Fotó: Pixabay

Ebben arra kéri a Siófok Kiliti városrészben lakókat, hogy ne igyák a csapvizet, csak abban az esetben, ha előzőleg felforralták. Ez, illetve az a kitételt, hogy máskülönben emberi fogyasztásra nem alkalmas, arra enged következtetni, hogy valami szennyeződés/fertőzés történhetett - írta a napilap.

A hozzászólások tanúsága szerint a helyiek egy része már sejthette, ugyanis többen jelezték, hogy csökkent a víznyomás az utóbbi napokban, illetve a tűzcsapokon engedték ki vizet (amit rendszertisztítás esetén szoktak tenni). Továbbá a települési pletyka szerint többeknek hasmenése van.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Hali-ho, 2020.07.07 09:37

Egy sz@r polgármester, sz@r vize.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.07.07 08:55

Ez az ország egyre jobban pusztul, miközben a politikai ganétúra rongyrázást kussolva vesszük tudomásul.
Békésben sz@r a víz, most Siófokon is.
És ezen cikk mellett a másik, hogy Lázár 8,5 milliárdot kap mintaöntözésre.
A pórnép meg fosson a vezetékes víztől.
Hajrá magyarok!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html