Sokakat érintő változás jön Budapesten

Pályafelújítási munkálatok miatt szombattól két és fél hétig nem közlekednek a nagykörúti villamosok egy szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2017. április 6. csütörtök, 13:34
Fotó: Napi.hu

A 4-es és 6-os villamosok szombattól április 25-ig a Széll Kálmán tértől a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a 32-esek tere megállóhelyig közlekednek, a két állomás között pedig pótlóbuszok szállítják az utasokat. A pótlóbuszok közlekedése a villamospótlás ideje alatt kis mértékben többször is változik attól függően, hogy éppen mely munkaterületen dolgoznak - írja az MTI.

A Nagykörúton a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítanak ki, a pótlóbusz megállóinak környékén pedig megállási tilalom lép érvénybe a József körúton, illetve a Népszínház utca és a Bérkocsis utca között a Petőfi híd irányába. A buszok a 923-as éjszakai járatok megállóiban állnak meg.

A munkálatok miatt a 133E busz terelve közlekedik a Karinthy Frigyes út és a Budafoki út kereszteződésében zajló munkavégzés miatt. (Vége a BKV-jegyeknek - megvan az időpont.)

HOZZÁSZÓLÁSOK