A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szombaton a honlapján közölte: miután a kormány pénteki határozata értelmében hétfőtől új oktatási rend lép életbe az országban, az iskolásokra vonatkozó döntést követően a szervezet március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát.

Az Európai Karate Szövetség (EKF) arról értesítette a magyar szövetséget, hogy március 25. és 29. között - nem rendezik meg az - olimpiai kvalifikációs sorozatba is beletartozó - felnőtt karate Európa-bajnokságot, amelyre Bakuban került volna sor.

Elmarad a Németország-Olaszország felkészülési labdarúgó-mérkőzés, melyet március 31-én Nürnbergben rendeztek volna meg, ezt a két érintett ország szövetsége jelentette be.

Neil Kilgour, az edinburghi maraton igazgatója közölte, hogy nem tudják megrendezni a versenyt az eredetileg tervezett május 24-i időpontban. Az új dátumot várhatón hétfőn jelentik be.

A Nemzetközi Curling Szövetség bejelentette, hogy nyugat-kanadai Kelowna városába április 18. és 25. közötti időszakra tervezett vegyes páros világbajnokságot - akárcsak más helyszínen a női és a férfi vb-t - nem rendezik meg. Az olimpiai kvalifikációs viadalon a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó képviselte volna a magyar színeket.

A Magyar Amerikai Futball Szövetség a bajnoki mérkőzéseket április 5-ig elhalasztotta.

Budapesten több intézmény - óvodák, bölcsődék, az állatkert és a fürdők - bezárásáról döntöttek.