Megindult a jegyértékesítés a meccsre, amire 6 ezer külföldi szurkolót engednek be

Hétfőtől az európai szövetség hivatalos oldalán lehet leadni a jegyvásárlási igényeket a szeptember 24-i (21.00) Bayern München-Sevilla UEFA Szuperkupa-döntőre, amelynek a Puskás Aréna ad otthont - írja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ)
Szász Péter, 2020. szeptember 7. hétfő, 17:36
Fotó: MTI Fotó / Illyés Tibor

Ha a jegyigénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik vásárolhatnak belépőket.

Az UEFA augusztus végén hivatalos döntést hozott arról, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Szuperkupa-döntőt, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának 30 százalékát lehet felhasználni a BL-győztes Bayern München és az EL-győztes Sevilla mérkőzésén - írják.

Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló számára nyílik lehetőség arra, hogy élőben tekintse meg a csapatok találkozóját. Az UEFA erre létrehozott felületén 30, 60 és 120 eurós jegyeket kínálnak.

Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).

HOZZÁSZÓLÁSOK