Ha a jegyigénylések száma meghaladja a rendelkezésre álló belépők számát, az UEFA sorsolással dönt arról, hogy kik vásárolhatnak belépőket.

Az UEFA augusztus végén hivatalos döntést hozott arról, hogy nézők előtt rendezik meg a budapesti Szuperkupa-döntőt, valamint arról is, hogy a Puskás Aréna teljes nézőtéri kapacitásának 30 százalékát lehet felhasználni a BL-győztes Bayern München és az EL-győztes Sevilla mérkőzésén - írják.

Ez azt jelenti, hogy több mint 10 ezer semleges szurkoló számára nyílik lehetőség arra, hogy élőben tekintse meg a csapatok találkozóját. Az UEFA erre létrehozott felületén 30, 60 és 120 eurós jegyeket kínálnak.

Az UEFA jegyregisztrációs felülete szeptember 9-én, 18.00 óráig elérhető. Egy személy egy árkategóriában két jegyet igényelhet, a két belépő egymás mellé szól.

A sorsolást követően az UEFA minden jegyigénylő szurkolót értesít az eredményről, a sikeres igénylőknek néhány nap áll rendelkezésükre, hogy kifizessék a belépők árát (erre VISA és MasterCard bankkártyákkal nyílik lehetőség).