Újabb két sportberuházás tendere jelent meg

Veresegyházán kézilabdacsarnok, míg Nyíregyházán atlétikai centrum épül - mindkét nyílt közbeszerzési felhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.
Németh Géza, 2018. november 21. szerda, 15:32
Fotó: Napi.hu

A kézilabda munkacsarnoknak nevezett objektum építésére a Veresegyház Városi Sportkör írt ki tendert. A telek területe 10 385 négyzetméteres, míg az épület beépített hasznos alapterülete 4 500 négyzetméter lesz. Az építésre másfél évet adott az ajánlatkérő. Az ajánlatok benyújtási határideje december 21. Az értékelésnél 30 súlyszámmal szerepel a minőség és 70 súlyszámmal az ár.

A Nyíregyházi Atlétikai Centrum építési a nyíregyházi önkormányzata írta ki a közbeszerzést. Ez a projekt több részből áll. Lesz egy szabadtéri - rekortán burkolatú - 400 méteres, 8 sávos atlétikai pálya, amely első osztályú nemzetközi versenyekre is alkalmas lesz. Ehhez egy 570 fős, fedett nézőtér csatlakozik.

Épül továbbá egy 60-szor 100 méteres szabadtéri, füvesített atlétikai dobópálya, edzésszintű térvilágítással együtt. A szabadidős sportolást pedig egy 1,80 méter széles, 2 sávos, 505 méter belső ívhosszúságú szabadidős futókör szolgálja. Végül épül egy fedett atlétika csarnok és sportcentrum is. Ennek a teljes nettó alapterülete közel 12 ezer négyzetméter lesz.

Mindezek megépítésére 600 napot szabott meg az ajánlatkérő. Az ajánlatok benyújtási határideje itt is december 21. Az értékelésnél 40 súlyszámot kap a minőség és 60-at az ár.

HOZZÁSZÓLÁSOK