Steve Bannonnal gyúr a Fidesz az EP-választásokra

Steve Bannon egy edinburgh-i konferencián mesélt arról, hogy mozgalma együttműködik a magyar kormánypárttal - írja a Népszava.
Szabó Zsuzsanna, 2018. november 17. szombat, 08:57
Fotó: AFP

Orbánt barátomnak és hősnek is tartom, még 2015-ben, a menekültválság kezdetén figyeltem fel rá - mondta Steve Bannon Edinburgh-ban, ahol egy konferencia résztvevőjeként nyilatkozott újságíróknak.

Orbán Viktort előbb a BBC-nek méltatta, és a riporter kérdésére azt mondta, nem hiszi, hogy Magyarországon korlátoznák a sajtószabadságot. Bannon gyorsan rájöhetett, hogy téved, mert ezután az RTL Klub hírigazgatója kérdezte - egyúttal elmondta neki, hogy a csatornát nem engedték be a Terror Házába, amikor Steve Bannon ott Schmidt Mária társaságában lépett fel - írja a Népszava. Bannon sajnálatosnak tartotta, hogy így történt, mint mondta, ő örült volna, ha kemény kérdéseket kap a televíziótól.

A csatornának később interjút is adott, amiben elárulta, hogy a 2019-es EP-választásokig többször fog Magyarországra látogatni, és populista pártokat támogató mozgalma, a Movement közös közvélemény-kutatásokat készít majd a Fidesszel.

 

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2018.11.17 11:15

@frikazojd:
Atom nem jó mert nem lehet határt szabni a hatásának.
Sok buta tájékozatlan a szenny tv csatornákon nevelt nyugdíjas tömeg, öregasszonyok akik még nem láttak migránst, hőst látnak egy bűnözőben Orbánban, hogy gebedne meg!
Goebbels sem csinálná különbül!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

frikazojd, 2018.11.17 10:50

Szépen összefújta a szemetet a szél. Atomot rájuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html