Stop Soros: hajlandó változtatni a kormány

Tanulmányozni fogja a kormány a Velencei Bizottság frissen nyilvánosságra hozott állásfoglalását a "Stop Soros" törvénycsomaggal kapcsolatban, és amennyiben az tartalmaz olyan javaslatokat, melyeket fel lehet használni a jogszabály-alkotás során, akkor ezt megteszi - közölte Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke kedden telefonon az MTI-vel.
Dzindzisz Sztefan, 2018. június 27. szerda, 08:15
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Németh Zsolt az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének keddi ülésnapját követően elmondta, hogy az illegális bevándorlás kérdése kiemelt téma a napirenden a héten Strasbourgban. Tájékoztatása szerint felszólalásában leszögezte, hogy a "Stop Soros" törvénycsomag rendelkezései nem a humanitárius tevékenység ellen irányulnak, mindössze szeretnék megakadályozni, hogy egyes szervezetek vagy egyének ennek álcája mögött elősegítsék az illegális migrációt.

Mint mondta, fontosnak tartotta kiemelni a vitában, hogy létezik megoldás, Magyarország létrehozta azt a büntetőjogi tényállást, amely az illegális migráció elősegítése nevet viseli.
"Remény van arra, hogy Európában vita kezdődik arról, hogy ez az eszköz mennyire tehető általánossá" - fogalmazott. (Orbán Viktor fellélegezhet.)

A kép forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Luftschutzbunker_Zwei, 2018.06.27 18:03

Egy lépés előre, kettő hátra. Így megy ez. De közben legalább téphetik a szájukat, a buta birka népnek is megvan a gumicsont, hőzönghet, skandálhat, visíthat habzó szájjal, miközben a migránsokat is hozzák folyamatosan, meg Soros se megy sehova innen.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

729961, 2018.06.27 09:24

Na, és ezt honnan olvastátok ki, elvtársak?
Már ezen a szinten is ekkorta gond a szövegértés?
Mert azt már fel sem merem tételezni, hogy értitek, csak az embereket akarjátok megvezetni.....!
Tudom, ti sose tennétek ilyet, ugyebár......
Bruhahahahaha..!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html