Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az érintett nyolc megyében - Pest, Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye - tartós, hat óránál tovább tartó, sűrű ködre lehet számítani, a látótávolság mindössze pár száz méter lehet.

A vasárnapra szóló előrejelzés szerint az Észak-Alföld, az Északi-középhegység térségében tartósabban megmaradhat a köd. Ezeken a részeken hószállingózás, ónos szitálás kialakulhat. Az előttünk álló éjszaka a köd várhatóan lassan valamivel nyugatabbra, délnyugatabbra, súlypontjával jobban a középső országrészre helyeződhet.

Vasárnap még a Dunántúlon és a Duna-Tisza köze déli részén többfelé megélénkül a délkeleti szél, hétfőn már mindenütt gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Hétfőn napközben előreláthatólag elsősorban a középső országrészben, illetve délkeleten lehetnek tartósabban rosszabbak a látási viszonyok. Hétfőn hószállingózás, ónos szitálás az említett területeken továbbra sem zárható ki.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -8 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0 és +6 fok között várható, a tartósabban ködös tájakon lesz a hidegebb.