Szállítórepülő- és helikopterfelújításra írt ki felhívásokat a HM

Egy An-26-os szállító repülőgép és öt Mi-17-es helikopter ipari nagyjavítására írt ki ajánlati felhívásokat a Honvédelmi Minisztérium (HM) Beszerzési Hivatala.
MTI-Eco, 2016. február 24. szerda, 21:43
Fotó: Napi.hu

A honlapjukon közzétett kiírás szerint a Magyar Honvédség egyik An-26 típusú szállító repülőgépének javítására várják az ajánlatokat. A nyertesnek a szerződéskötéstől számítva 150 napon belül kell teljesítenie a javítást. Az ajánlatkérő előleg fizetését nem vállalja.

Az An-26-os javítására február 29-ig lehet jelentkezni.

Szintén a HM Beszerzési Hivatalának honlapján jelent meg öt Mi-17-es típusú helikopter ipari nagyjavításáról szóló ajánlati felhívás. A szerződés kezdő időpontjaként 2016. május végét, míg a befejezés időpontjaként 2017. november végét jelölték meg. A kiírás szerint az ajánlatkérő a rendelkezésre álló fedezet függvényében legalább 4 darab helikopter ipari nagyjavításának megrendelésére vállal kötelezettséget. Ezzel együtt gyártmányonként az adott szolgáltatás nettó értéke 30 százalékának megfelelő előleget is fizetnek. Ezért viszont a nyertes ajánlattevő köteles az igénybejelentése alapján folyósítandó előleg összegének megfelelő mértékű biztosítékot nyújtani.

A Mi-17-es helikopterek nagyjavítására március 11-ig várja az ajánlatokat a HM.

HOZZÁSZÓLÁSOK