Szerdán kiderülnek a kormány tervei

Bár az új kormány még sehol nincs, annak gazdaságpolitikai elképzeléseiről szerdán részben lehull a lepel, most kell nyilvánosságra hozni a Konveregencia-programot.
Napi.hu, 2014. április 29. kedd, 19:48
Fotó: Reuters

Az eurózónán kívüli tagállamok április utolsó napjáig kötelesek benyújtani az aktualizált konvergencia programjukat Brüsszelnek. A magyar konvergencia program részleteit tíz órakor ismerteti Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Ezt megelőzően reggel nyolckor közlik márciusi német kiskereskedelmi adatokat - az elemzők 0,8 százalékos csökkenést várnak.

Tizenegy órakor publikálja az Eurostat az eurózóna inflációs adatát: az elemzők márciusi 0,5 százalék után, áprilisra 0,8 százalékos pénzromlást várnak.

Negyed háromkor kezdődik az amerikai adatok sora: ADP munkanélküliség, majd negyed órával később az első negyedéves GDP adatokat publikálják. Az elemzők 1,1 százalékos növekedést várnak 2013 utolsó negyedévhez mérten.

Este nyolc órakor  ismerhetjük meg a Fed nyílt piaci bizottságának  kamatdöntését.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

homerosz, 2014.04.29 20:39

@7-es számú agymosott narancsparaszt:

szektás korcs, a német egy stabil gazdaság... ott nem tolvajok lopják szét a mnyp vagyont... nem közgépek útján tolvajlanak ki ezer milliárdokat....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

jobbajobb, 2014.04.29 20:11

i német kiskereskedelmi adatokat - az elemzők 0,8 százalékos csökkenést várnak....


..nem szakítanak ..
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html