Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"Megpályázták az önkormányzatok, óriási sikere van, és én pedig nagyon nagy büszkeséggel tekintek erre, hiszen szociális földprogramot csináltunk. Hogyha valamivel segítünk, akkor ez pont az. A leghátrányosabb helyzetű településeken, a leginkább rászorultaknak adunk egy lehetőséget - idézi a minisztert az Infostart.

Azzal, hogy mi elindítottuk a szociális földprogramot, szeretnénk megtanítani az embereket arra, hogy otthon, a saját kertjét is művelje meg. Azt a kitörési pontot szeretném megtalálni, hogy hogyan tudjuk az embereket rávenni arra, hogy a saját biztonságos ellátása érdekében, a saját élete megkönnyítése érdekében művelje meg a kertjét" - tette hozzá.

Nagy szerint aki nem tudja, hogy kell földet művelni, megtanulhatja a közmunkaprogramban, ahol egy agrármérnök, egy felelős vezető megmondja, hogy "akkor, a mai nap ezt kell csinálni".

Nagy István az afrikai sertéspestissel kapcsolatban megjegyezte, meg lehet védeni a házisertés-állományt, de ehhez nagyon komoly munka és fegyelmezettség kell nap mint nap. A kór ugyan a vaddisznók között terjed, arra ugyanakkor jó, hogy sokkal komolyabban vegyük az állategészségügyi előírásokat.