Tarlós vallott Orbánról és a Fideszről

Tarlós István részletesen kifejtette, hogy miért áll hozzá közelebb a Fidesz, mint az ellenzéki pártok és mit gondol Orbán Viktorról.
Szász Péter, 2017. szeptember 8. péntek, 14:52
Fotó: MTI Fotó

Tarlós István főpolgármester elsősorban családi hagyományai, világképe, beállítottsága miatt támogatja a Fideszt - mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Jobbikon nem tud eligazodni, a "baloldalinak mondott és liberális" pártok az ő értelmezése szerint nem folytatnak nemzetállami politikát, nem az ő családmodelljét támogatják, nincs programjuk és karizmatikus vezetőjük. Emellett szervezetlenek is - vélekedett.

A Fidesz - minden hibája ellenére - szervezett, van programja, nemzetállami politikát képvisel. Ez ugyanakkor nem jelenti, hogy szakítanának az unióval - mondta Tarlós István.

A Fidesz a családot is úgy értelmezi, ahogy tanulta és nem lehet azt mondani, hogy nem tudnak egységet teremteni saját soraikon belül - sorolta. A pártnak van karizmatikus vezetője, akivel ugyan nem ért egyet mindenben, de képes kormányozni, védi a családmodellt és a magyar nemzetállamot - ismételte Tarlós.

Címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

RealMan, 2017.09.08 17:12

És akkor szeretett vezére megnyomta a szatyrában a gombot és pénzeső hullt Tarlós szakira. Mert Tarlós szaki mondott is rá valamit, meg nem is, szidta is meg nem is. Hú alattvaló így beszél. Látszólag saját gondolatát mondta el, valójában OV monológját adta elő más szereplőkkel.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html