Tavasszal jön az újabb rezsicsökkentés

A Fidesz mindenképpen azt szeretné, ha az ipari rezsicsökkentésről szóló törvényjavaslatot már a tavaszi ülésszak ideje alatt tárgyalhatná, majd elfogadná az Országgyűlés - mondta Németh Szilárd, a Fidesz képviselője a Magyar Hírlapnak.
portfolio.hu, 2014. május 16. péntek, 08:59
Fotó: Napi.hu

 


A lap pénteki számában megjelent interjúban a politikus azt mondta: fontos, hogy megalapozottan készítsék elő a nonprofit közműszolgáltatók működéséhez szükséges törvényjavaslatot. Úgy fogalmazott: "amennyiben ez megtörténik, akkor elmondhatjuk, hogy az ipari energiaárakat is letörtük".

Németh Szilárd arról is beszélt, hogy ennek a piaci szegmensnek az energiaköltségei akkor csökkenthetők hatékonyan, ha a szabad piac biztosított. Ehhez viszont meg kell szabadulni a trösztszemlélettől, mert a nonprofit jellegen van a hangsúly - tette hozzá.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2014.05.16 10:36

..ezzel megint a tyúkszemére lépünk a Háttérhatalomnak ,főleg úgy ,ha majd követnek bennünket mások is ..,na akkor lesz haddelhadd ...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html