Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M7-es autópályán, Budapest felé a 41-es km-nél Velence közelében, baleset miatt egy sérült autó foglalja el a leálló sávot.

Szintén az M7-es autópályán, de Letenye felé a meglévő terelésben, az erős forgalom miatt, 25-30 perc menetidő növekedésre kell számítai - áll az utinform.hu szombat délben kiadott összefoglalójában.

Az M1-es autópályán, Budapest felé az 58-as km-nél a tatabányai terelésnél, ahol korábban baleset nehezítette a forgalmat, újra két- két sáv járható. Budapest felé azonban még 4-5 kilométeres torlódás volt dél körül. A 6-os főúton, Szigetvár előtt a 229-es kilométernél egy kamion kisbusszal ütközött össze. A forgalom félpályán, rendőri irányítás mellett halad.

A 25-ös főúton, Sajópüspöki határában a 77-es km-nél két személyautó ütközött össze. Itt is csak félpályán közlekedhetnek. Az M6-os autópályán, Dunaújváros közelében mindkét irányban a 65-ös km-nél, a belső és leálló sávot lezárták, mert szalagkorlátot javítanak.

Továbbra is erős az országon áthaladó tranzitforgalom. A déli és a keleti főbb határátkelőkön több órás várakozásra készüljenek.
Az Ukrán határszakaszon Beregsuránynál 1 óra, Záhonynál 2 óra, a Román határszakaszon Ártándnál 4 óra a várakozási idő. Az M43-as autópálya Csanádpalota átkelőnél 6 óra az átkelési idő, a főúti nagylaki határátkelőnél 1 óra. A szerb határszakaszon Röszke autópálya határátkelőnél 3 órát, Tompánál 2 órát kell várakozni.