Frissítés:

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt írja a Facebookon, hogy a 104-es, a 196-os és a 204-es, és a 122-es autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. Az intézkedés ezeket a járatokat érintette.

Korábban történt:

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották. A műszaki mentés idejére a Váci út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - olvasható a Katasztrófavédelem oldalán.

A rendőrség azt írja, hogy 14 óra 35 perc körül egy teherautó pótkocsija leszakadt, egy fának csapódott és két villanyoszlopot is kidöntött. Az elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A rendőrök a műszaki mentés idejére a Váci utat, a Károlyi István utca és a József Attila utca között teljes szélességében lezárták, valamint a Váci út és a Megyeri út kereszteződését is, ahonnan a forgalmat a környező utcákba terelik.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint a 104-es, a 196-os és a 204-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Újpest-központ M, az Újpest-városkapu M és az Újpest, Árpád út hajóállomás megállót, a 122-es autóbusz pedig az Újpest, Árpád út hajóállomás megállót.