Teljes útzár az M2-es autóúton kedd délután

Az ideiglenes forgalomtechnikai jelzések és sávelhúzások visszabontása miatt kedd délután néhány órára teljes útzárat vezetnek be az M2-es autóúton - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
K. Kiss Gergely, 2019. szeptember 30. hétfő, 17:01
Fotó: Shutterstock

A szakemberek az autóút M0-s és Vác-déli csomópontja között a megnyitás előtti utolsó munkálatokat végzik el, hogy a délutáni csúcsidőben már zavartalanul haladhasson a forgalom. A teljes útzár idején a környéken jelentős torlódás várható, a korlátozás után viszont a teljes hosszon kétszer két sávon, fizikai elválasztás mellett haladhatnak majd a közlekedők - írja az MTI.

A forgalomterelés átépítése után a teljes szakaszon további munkavégzésekre kell még számítaniuk a közlekedőknek, emellett a Vác felé tartó oldalon a Dunakeszi-Fót csomópont lehajtóága továbbra is lezárva marad, az erre tartók a 23-as kilométernél lévő csomópontban hajthatnak le.

Október 3-ától ugyanakkor már használható lesz a Dunakeszi északi részén a pihenőhelynél kiépülő új összekötőút is az M2-es autóút és a 2-es főút között.

HOZZÁSZÓLÁSOK