Teljes a káosz, lezárták az M1-est és az M5-öst, áll az M0-s

A havazás, a hófúvás és az extrém hideg miatt rengeteg a baleset az ország útjain - derül ki az Infostart.hu összesítéséből.
Domokos László, 2018. február 27. kedd, 10:26
Fotó: Napi.hu / Szabó Zsuzsanna

A portál szerint a katasztrófavédelem és az Útinform összesítése szerint többek közt ezeken helyeken van fennakadás:

  • Összeütközött egy kamion, két személyautó és egy kisbusz az M1-es autópálya 78-as kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, Mocsa térségében. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  • Egy kamion és kisteherautó karambolozott az M0-s autóút és a 7-es főút csomópontjánál, az M5-ös felé vezető oldalon, Diósd térségében. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
  • Kamion rakománya borult az úttestre az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, Üllő térségében. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.
  • Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya csomópontja közelében egy kamion kisbusszal ütközött össze. Az M3-as autópálya felé, a 30-as km-nél a belső sávot lezárták, a külső sávon lépésben halad a forgalom. 4-5 km-es a torlódás.
  • A 40-es km-nél, szintén az M3-as felé vezető oldalon a 4-es főúti csomópont előtt egy kamion keresztbe fordult. A jármű mellett egy sáv már járható. 6-7 km-es a torlódás.
  • Az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 39-es km-nél felborult egy kamion pótkocsija, előtte 100 m-rel pedig árokba hajtott egy személyautó. A kamion elfoglalja az útpályát áll a forgalom.
  • Az M7-es autópályán Budapest felé a 15-ös km-nél két helyen is koccanásos baleset történt. Sávlezárásra és lassabb tempóra készüljenek!

További részletek itt olvashatók.

Fotó: Napi.hu/Szabó Zsuzsanna

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

cito, 2018.02.27 14:44

Amíg nem tudnak rendes, csúszásmentes utat biztosítani, miért nem állítják félre a kamionokat!?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Nekemnemezkell, 2018.02.27 11:50

Teljes a káosz?
Mit hazudoztok össze vissza?
http://utinform.hu/webkamerak/
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html