Teljesen megbénult az M7-es a Balatonnál

Mindkét irányba lezárták az M7-es autópályát szombat délután, miután két baleset is történt Zamárdi közelében - idézi az MTI a rendőrség honlapját.
K. Kiss Gergely, 2017. május 20. szombat, 15:39
Fotó: Napi.hu

A közlemény szerint a pálya 116-os kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon három gépkocsi ütközött össze, többen megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat a 121-es kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Zamárdinál, a 115-ös kilométernél lehet.

Korábban a rendőrség azt közölte, hogy baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát szintén Zamárdi közelében.

A közlemény szerint az autópálya 116-os kilométerénél egy nyerges vontató személyautónak ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat Nagykanizsa felé a 115-ös kilométernél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Kőröshegynél, a 121-es kilométernél lehet - tették hozzá. A katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a balesetben a kamion felborult, és a szállítmánya, vasáru az árokba, illetve az úttestre borult.

HOZZÁSZÓLÁSOK