Teréz körúti robbantás: itt a történet vége

A Velvet és a PestiSrácok portálok szombati információi szerint beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi.
Dzindzisz Sztefan, 2017. február 18. szombat, 16:20
Fotó: Napi.hu

A két híroldalt Brunner Tamás, P. László ügyvédje tájékoztatta, de ennél többet nem mondott. Brunner Tamás pénteken még csak annyit közölt az MTI-vel, hogy P. László részletes vallomást tett a nyomozóknak. Az MTI kereste szombaton is az ügyvédet, de többször próbálkozásra sem érte el.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, csak a pénteken már közölt információt tudja újra megerősíteni, miszerint szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg - a nyomozás érdekeire figyelemmel - nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené.

Tavaly szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rodent, 2017.02.19 04:38

@antonchigurs: Es te elhiszed ezeket? Nagy kamu az egesz.
A nepszavazas elott kellett egy kis lokes, ezert huvelykmatyiek szerveztek egy szep kis robbantast, de meg igy is elbuktak.
Ezutan meg kellett mutatni hogy mennyire kemeny fiuk, ezert elfogtak valakit, teljesen szurrealis korulmenyek kozott ( TEK vonulas keresztul az orszagon BTR -ekkel, eltevedtek a varosban, a helyiek segitettek nekik megtalalni a cimet, fegyvertelen huszonevesre pancelozott jarmuvel mennek, a kozveszelyes szelsojobbos lovoldozore meg kuldenek ket jarort... ). Nagy csinnadrattaval bejelentettek, hogy elfogtak az elkovetot, ugyhogy a nep megnyugodott, a hos vezir megmutatta mekkora kiraly. Fura modon az elfogott fiatalt nem tudja honapokig megtorni a TEK, majd amikor kapnak egy meretes maflast az olimpiaval kapcsolatban, akkor hirtelen elkezd beszelni az illeto. Szerencses idozites, hogy eltereljek az emberek figyelmet a nagy buktarol.

Szinte mar mesebeli :))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

antonchigurs, 2017.02.18 17:37

Istenem, hogy lehet ekkora loser valaki.
Webáruházból rendeli az alkatrészt, ahelyett, hogy sima boltban venné, szemére húzott baseballsapkában, hogy a bolt kamerája felvételén se tudják azonosítani.
Mobil van nála bekapcsolva, ahelyett, hogy az aksit is kivette volna belőle, már a terepszemlekor is.
Boltban vásárol, amikor tudhatja, hogy ott alacsonyan lévő kamera is veheti szemből.
Nem használ kesztyűt, DNS nyomot hagy.
Bennt lesz ideje ezen gondolkodni, az se biztos, hogy élve kijön.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html