Több embert megölt egy ámokfutó Nizzában - összehívták a válságstábot

Három ember meghalt, többen megsebesültek egy nizzai terrortámadásban.
Csernátony Csaba, 2020. október 29. csütörtök, 12:25
Fotó: MTI/EPA - A kép illusztráció

Az elkövető a város fő bevásárlórészén található Notre Dame-templomban lépett akcióba. Hivatalos források megerősítették, hogy egy feltételezett támadót elkapták - írja az Infostart.

A helyszínre rendőrök és mentők vonultak. A rendőrség szerint a környék 11-kor még mindig le van zárva, helyszínelők, nyomozók dolgoznak. Robbanásokat is lehetett hallani, de a rendőrség közölte, hogy az ő akciójuk következtében, ezért nincs ok a pánikra.

Christian Estrosi, Nizza polgármestere azt írta a Twitteren, hogy egy embert letartóztattak és hogy terrortámadás történt. Újságíróknak nyilatkozva elmondta, a gyanúsított - akit kórházba szállítottak - az "Allah akbar" kifejezést hajtogatta, még akkor is, amikor a sérülései miatt ápolták.

A francia terrorizmusellenes ügyész szerint az elkövetőnek nem voltak társai. A Reuterst azt írta rendőrségi forrásokra hivatkozva, hogy három halálos áldozat van és az egyiküket, egy nőt, lefejezték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darquan, 2020.10.29 16:34

@na4: micsoda nyomós érvek!
kedves fórumozók, na4póleon ex-cathedra érveit olvashatták.
és most reklám!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

na4, 2020.10.29 13:56

Végük van. Ez vár Nyugat Európára.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html