Tévézik? Június 3-án adásszünetre készülhet

Június 3-án újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása, a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, amely március és augusztus között tíz ütemben zajlik. A hetedik ütem Északnyugat-Magyarországot érinti - írja a DTV News.
Szabó Dániel, 2020. május 25. hétfő, 13:58
Fotó: Napi.hu

Az átállás Kőszeg, Lenti, Sopron és Vasvár térségében valósul meg, ami miatt a MinDig TV Extra előfizetők üzemszünetre számíthatnak. Az érintett körzetekben szükségessé válik a dekóderek újrahangolása.

A zökkenőmentes átállás érdekében fontos, hogy az előfizetők már most beüzemeljék a postán kapott új DVB-T2 szabványú dekódert mert a MinDig TV Extra adása a későbbiekben már csak az új eszközzel lesz elérhető - írja a portál. A dekóderek ingyenes cseréjét a szolgáltató már megkezdte.

A MinDig TV szolgáltatás esetén technológiaváltás nem történik, csak a megadott időtartamon belül, a munkálatok ideje alatt szünetel a műsorsugárzás Kőszeg, Lenti, Sopron és Vasvár térségében. Az üzemszünetet követően az érintett körzetekben szükségessé válhat a dekóderek újrahangolása.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK