Tiszta ezotéria: spirituális elvonulási központot építene a kormány - hárommilliárd forintból

Egy kormányhatározat hárommilliárd forintot szán egy olyan fejlesztésre, amelyről senki sem tudja, hol valósul meg és mi a valódi tartalma. Talán aki tudja, hogy néz ki egy spirituális elvonulási központ és gyorsan jelentkezik, az elviheti a pénzt.
Komócsin Sándor, 2017. augusztus 23. szerda, 08:50
Fotó: Napi.hu

A kormány hárommilliárd forintot szán egy spirituális elvonulási központra, amely valahol a Pilisben épül fel - írja a Magyar Közlönyre hivatkozva a Népszava. Senki sem tudja azonban, hogy mit fed ez a fejlesztés, hogy kiépítené fel a központot, és legfőképpen, hogy hol lenne.

A napilap újságírói több minisztériumot is felkerestek az ügyben, de egyiktől a másikhoz küldözgették őket. A térség fideszes országgyűlési képviselője nem válaszolt a megkeresésükre, a helyi önkormányzatoknál teljes tanácstalanság fogadta őket.

Nem messze a dobogókői sípálya tetejétől jurtákra és táltosdobos zenészekre bukkantak. Spirituális elvonulási központról még ők sem hallottak, de nekik tetszene, ám annak már ők sem örültek, hogy az erre szánt hárommilliárd forint közpénz, ugyanis attól tartanak, hogy mutyi van a háttérben.

HOZZÁSZÓLÁSOK