A Restoran Lara nevű étterem tulajdonos, Zdenko Radman annyira büszke volt, hogy Orbán Viktor magyar kormányfőt vendégül láthatta, hogy készített egy közös fotót a miniszterelnökkel, amelyet aztán a turisták kedvelt közösségi felületére, a Tripadvisorra is feltöltött. A vendéglő a horvátországi Krk-szigeten, Punat városában van.

Orbán Viktor szereti Horvátországot, két éve is ott nyaralt, akkor Krk helyett a Mljet-szigeten. Akkor is egy vendéglátóssal fényképezkedett a kormányfő, bár akkor a kép Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalán jelent meg először - írja a blogbejegyzést kiszúró Index.

 

null

null

 

Horvátország egyre népszerűbb felcsúti körökben: Mészáros Lőrinc polgármester-milliárdost tavaly, gyermekeit idén nyáron fényképezték le egy jachton Split közelében. A lapunk gondozásában megjelent, A 100 leggazdagabb 2017 listája szerint, a becsült vagyona alapján ötödik leggazdagabb magyar még egy nyaralót is vett Zadarban a Mirno More nevű cégén keresztül. Ez azonban kevés veszteséges vállalkozásainak egyiket lett, mint ahogy arról korábban a Napi.hu beszámolt.