Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A meteorológiai szolgálat honlapja szerint Kékestetőn a vasárnap reggel 3 centiméteres hóvastagságot mértek. Figyelmeztetésükben azt írták: délelőtt a Dunántúl délkeleti részén, majd később fokozatosan a Dunától keletre sokfelé csapadékra lehet számítani. A síkvidéken döntően eső, átmenetileg esetleg havas eső, míg a magasabban fekvő részeken havazás formájában várható. Késő este, illetve az éjszaka folyamán az Északi-középhegység és az Alföld északi peremének térségére szorul vissza a csapadék.

A Mecsekben, az Északi-középhegységben, kisebb eséllyel a Dunazug-hegyvidéken 300-400 méteres magasság felett is számítani lehet néhány centiméteres megmaradó hóra. A Mátra, a Bükk 500 méter feletti részein 5-10 centiméter hó is hullhat - hangsúlyozták.
Dobogókőn szombat este kezdett szállingózni, jelenleg sűrű, apró pelyhekben esik a hó, vékony lepelként teríti be a környéket, de sportolásra még nem alkalmas - tájékoztatta a helyi sícentrum vezetője az MTI-t. Az éjjeli fagy után most nulla fok körüli hőmérsékletet mérnek - tette hozzá.

Az országban az előrejelzés szerint vasárnap a legmagasabb nappali hőmérséklet 3-6 Celsius-fok között alakul. Késő estére 0 és plusz 4 fok közé hűl le a levegő.