Tízből kilenc szén-monoxid-érzékelő hibás

Tíz szén-monoxid-érzékelő típus közül kilencről az derült ki, hogy nem látja el feladatát - ismertette a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) kabinetvezetője kedden Budapesten.
MTI, 2014. október 14. kedd, 12:03
Fotó: Napi.hu

Kathi Attila az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és az NFH közös, a fűtési szezon előtt tartott sajtótájékoztatóján közölte: az OKF és a fogyasztóvédelem közös akciója keretében megvizsgált készülékek többsége vagy egyáltalán nem jelzett szén-monoxid kiáramlása esetén, vagy hamisan riasztott.

Felhívta a figyelmet arra, hogy lehetőleg mindenki szaküzletben vásárolja meg a szén-monoxid-érzékelőt, valamint olyan terméket válasszon, amelyhez van magyar nyelvű használati és beszerelési utasítás.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

kopacs, 2014.10.14 16:57

Tisztelt cikk író!
Miért nem írja le annak az egynek a nevét amelyik jó!
Ez nem reklám, hanem az emberek életvédelme. Álszent írása van, ha ez kimaradt.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

coni, 2014.10.14 12:52

Hosszú ideje lehet jelzik a vásárlók (már aki életben maradt) hogy átverik az embereket a CO jelzőkkel. Nem lehetne a magyar családok életét is megvédeni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html