A Magyar Közlönyben megjelent határozat az átcsoportosításnak három forrását jelöli meg. Az Országvédelmi Alapból 19 milliárd 134 millió, a Gazdaságfejlesztés és Innovációs Operatív Programból (GINOP) 36 milliárd 59 millió, míg a Központi Maradványelszámolási Alapból 9 milliárd 71 millió forint került a szétosztandó körbe.

A milliárdos nagyságrendű támogatást nyertek felsorolását a Televíziós Film Mecenatúra vezeti, a támogatása 3 milliárd 450 millió forint.
A Magyar Falu Program keretébe tartozó falusi útalapba 3 milliárd forint került.

A Honvéd Vezérkar közvetlen szervezetei 7 milliárd 460 millió forinthoz jutottak.

Az egyetemek, főiskolák támogatása 12 milliárd 18 millió forintot tesz ki, de külön kaptak a nem állami felsőoktatási intézmények 1 milliárd 671 milliót.

A hulladékgazdálkodási ideiglenes közszolgáltatás indokolt többletköltségei és a kapcsolódó kártalanítása ellenértéke 1 milliárd 350 millió forint.

A kiemelt sportegyesületek működésének támogatása 4 milliárd 720 millió forintot tesz ki.

A Bethlen Gábor Alap 1 milliárdhoz, míg a Volán az autóbusszal végzett személyszállítási közszolgáltatások költségtérítésére 16 milliárdhoz jutott. Ez utóbbiról nem rég úgy határozott a kormány, hogy jövő márciustól nem - akár két évvel - később, hanem folyamatosan kapja a Volán.