Több száz személyt kapott el a rendőrség pénteken

És vajon mennyi illegális bevándorlót fogtak?
Dzindzisz Sztefan, 2018. szeptember 8. szombat, 10:05
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Szeptember 7-én a rendőrök 50 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 11 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött. Épp az ilyen statisztikák miatt döntött úgy a rendőrség, hogy szigorít az eddigi ellenőrzési szokásain.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 156 személyt fogott el, közülük 37 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 93 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 201 személyt állítottak elő, köztük 96 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 107 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 14 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. További 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon - összesítette az adatokat a hatóság a police.hu-n.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszaii, 2018.09.09 08:00

"További 2 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon "

Ezért kidobtak az ablakon 260 milliáird ft-ot az adófizetők pénzét és évi fenntartásra több 10 milliárd Ft-ot.
Gazember fideszesek.
Ezek a trógerek bármit megtehetnek a néppel.
Fidesz szavazók a ti bűnötök a korrupció, az álllami pazarlás és végtelenített propaganda.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Suzywong, 2018.09.08 10:29

ezek szerint nem sokat ér a kerítés , ha simán bejutottak rajta.

még szerencse, hogy merkelnek köszönhetően a 2015/2016 os századrészéáre csökkent a migráció a minket is érintő nyugat balkáni útvonalon, különben nagy átjáróház lennénk most is.

ha merkel nem állapodott volna meg erdognnal a visszafogadásról 2016 ban, akkor nem csökkent volna a 2015 ös 1% -ra 2017 ben a görögországba érkező illegális bevándorlók száma napi átlag.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html