Több napos útlezárás kezdődik az M1-esen hétfőtől - óriásdugó jöhet

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Biatorbágy térségében a 16-os és a 17-es kilométer szelvények között tengelysúlymérő-állomás építési munkákat végeznek a szakemberek. A munkálatok miatt hétfőtől csütörtökig forgalomkorlátozásra kell számítani nappal - adta hírül a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
K. Kiss Gergely, 2017. március 26. vasárnap, 18:57
Fotó: Napi.hu

Az első ütemben március 27-én hétfő reggel 9 órától március 28., kedd 19 óráig lezárják az előző- és a haladósávot, továbbá 80 km/h-s sebességkorlátozást is bevezetnek. A forgalom ekkor csak a kapaszkodósávon haladhat.

A második ütemben, 2017. március 29-én, szerdán reggel 9 órától várhatóan március 30-a csütörtök 19 óráig a kapaszkodósávot zárják le, a forgalom 2 sávon haladhat. A 80 km/h sebességkorlátozás és a lezárás mindkét ütemben éjszaka is érvényben marad.

A korlátozásokat és az erős forgalom miatti torlódásokat a változtatható jelzésképű táblákon a Magyar Közút munkatársai előjelzik. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról tájékozódni a nap 24 órájában a Magyar Közút útinform weboldalán lehet. A társaság kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

HOZZÁSZÓLÁSOK