Többmilliós karórákat loptak el

A rendőrök elfogták azt a két nőt, akik egy erzsébetvárosi szállodából ellopták egy vendég nagy értékű karóráit - adta hírül a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
Domokos László, 2017. augusztus 24. csütörtök, 09:04
Fotó: Napi.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a 24 éves budapesti L. Cintia és kollégája, egy 28 éves szomolyai lakos takarítónőként dolgozott egy erzsébetvárosi szállodában, ahol 2017. augusztus 20-án a délutáni órákban a két nő bement az egyik apartmanba, majd felfeszítette az egyik vendég bőröndjét, amelyhez a munkája során hozzáfért, és kilopott belőle hat, közel húszmillió forint értékű karórát - olvasható a police.hu-n.

A rendőrök azonosították az elkövetőket, majd 2017. augusztus 22-én a délelőtti órákban L. Cintiát és társát elfogták Budapesten, a IV. illetve XIII. kerületi lakásukban. A nyomozók a 24 éves budapesti nő lakásán tartott házkutatáskor hiánytalanul megtalálták a korábban ellopott órákat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai a két nőt - őrizetbe vételük mellett - lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

HOZZÁSZÓLÁSOK