Tömegbaleset történt az M6-oson - útlezárások

Lezárták az M6-s autópálya egy szakaszát Fejér megyében szerda reggel, mert több jármű összeütközött. A baleset Besnyő térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt. Eddig tisztázatlan körülmények között több autó ütközött össze, és többen megsérültek.
Index.hu, MTI, 2017. január 11. szerda, 09:45
Fotó: Napi.hu

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a 6-os számú főútra terelik. A katasztrófavédelem a honlapján azt közölte, hogy személyautó, kistehergépkocsi és nyerges vontató is részese a balesetnek. A főváros felé áll a forgalom, a gépkocsikat Iváncsánál terelik le a 6-os főútra. Az MTI úgy tudja, hogy nyolc jármű ütközött össze.

Az M7-esen is volt baleset, ott három autó ütközött össze Velencénél, a Budapest felé tartó oldalon. Emiatt csak a leállósáv járható. Ebben a balesetben senki nem sérült meg.

Budapesten is történt egy súlyos baleset szerda reggel. A Blikk szerint a Nagykőrösi úton, a Gyál felé vezető irányban egy busz ütközött össze egy kukásautóval. A menetrend szerinti járat a felismerhetetlenségig összetört. A sofőrnek sikerült kimásznia a vezetőfülkéből, de súlyosan megsérült, mentő vitte kórházba.
Siklós és Nagyharsány között is volt egy baleset: egy autó eddig ismeretlen okból az árokba hajtott. A balesetben egy férfi súlyos, egy nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, egy másik férfi pedig a helyszínen meghalt.

HOZZÁSZÓLÁSOK