Torlódás a Balatonnál - újabb dugó jön az M7-esen

Lépésben haladnak a járművek Balatonvilágos térségében, az autópálya-felhajtó előtti útszakaszon - közölte korábban a rendőrség. Nemrég három gépjármű ütközött össze Lepsény térségében, a főváros irányába vezető oldalon, ezért a forgalom a külső és a leállósávon halad.
Napi.hu, 2016. július 10. vasárnap, 19:18
Fotó: Napi.hu

A Police.hu szerint az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2016. július 10-én a délutáni órákban megerősödött a járműforgalom, amely következtében a 90-es kilométerszelvénytől a 71-es számú főútvonal M7-es autópálya felhajtója előtti szakaszán torlódás alakult ki, a járművek lépésben haladnak. A rendőrség a Balaton északi és a déli partjáról Budapest irányába közlekedőknek a 8-as, illetőleg a 7-es számú főútvonalat javasolja.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. július 10-én 18 óra 30 perckor az M7-es autópálya 84-es kilométerszelvényében, Lepsény térségében, a főváros irányába vezető oldalon. Az elsődleges adatok alapján - eddig tisztázatlan körülmények között - három gépjármű ütközött össze. A balesetben egy személy megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a külső és a leállósávon halad. Az érintett útszakaszon jelentős torlódás várható.

HOZZÁSZÓLÁSOK