A gazdasági kockázatokról is beszélhet Orbán Viktor

Orbán Viktor kormányfő szombaton azokról a gazdasági kockázatokról is beszélhet Tusnádfürdőn, amelyek abból adódnak, hogy már harmadik negyedéve tart a német gazdaság jelentős lassulása - tudta meg a Népszava.
Domokos László, 2019. július 23. kedd, 15:36
Fotó: Bridgestone - Képünk illusztráció.

A stagnálás, a recesszió sem zárható ki a jövőben az Európai Unió legjelentősebb tagállamában, amely ráadásul Magyarország legfontosabb kereskedelmi partnere - tette hozzá a napilap forrása.

A tavalyi választások óta Orbán Viktor és Varga Mihály pénzügyér is többször figyelmeztetett egy lehetséges globális gazdasági válságra.

A lap szerint téma lehet az is, hogy a keddtől szombatig tartó tábor most lesz 30 éves, valamint hogy milyen helyzet állt elő a májusi EP-választások után, továbbá hogy Ursula von der Leyent az Európai Bizottsági elnökévé választották.

A korrábi bejelentés szerint Egy a tábor mottóval szervezik idén július 23. és 28. között Tusnádfürdőn a 30. alkalommal tartandó Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort (Tusványos). Az idei tábor kiemelt témája lesz Európa és Erdély jövője, a magyar nemzeti összetartozás és a 30 évvel ezelőtti rendszerváltás.

HOZZÁSZÓLÁSOK