Új politikai mozgalom jelent meg - ismert nevek az alapítók között

Megtartotta első ülését a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöksége – közölte a Facebookon Márky-Zay Péter. A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez minden tisztességes és változást akaró magyar ember csatlakozására számítanak - idézi a zoom.hu.
K. Kiss Gergely, 2018. november 18. vasárnap, 18:11
Fotó: Shutterstock

A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a mozgalom fő célja, hogy "a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármester-jelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát." - írja.

"2014-ben Siófok, 2015-ben Veszprém, 2018-ban Hódmezővásárhely, Balmazújváros és Rákospalota is megtanított bennünket arra, hogy az állampárt csak összefogással győzhető le. Azok, akik széleskörű egyeztetés nélkül saját jelölteket indítanak, maguk is hozzájárulnak a korrupció és a megfélemlítés rendszerének fennmaradásához." - olvasható a portálon.

A mozgalom alapító tagjai: Márki-Zay Péter, Hadházy Ákos, Ábrahám Júlia, Bod Péter Ákos, Elek István, Kaltenbach Jenő, Kész Zoltán, Lengyel Róbert, Lukácsi Katalin, Magyar György, Mellár Tamás, Üveges Gábor.

A mozgalom a következő hónapokban folytatja a szervező munkát, nyilvános bemutatkozását a jövő év elejére tervezik.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Fricibacsi3, 2018.11.18 20:37

MAkizajnak ez már hányadik bolsi mozgalma?
Mikor foglalkozik a vásárhelyiek problémájával?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html