Új dobással állt elő a Magyar Telekom - sokan örülni fognak!

Külföldi mintára megvalósította Magyarországon is a Telekom, hogy az előfizetéses ügyfeleik akár évente a legújabb okostelefonra válthatnak, ha erre van igényük - hívja fel a figyelmet a 24.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 29. péntek, 11:35
Fotó: Napi.hu

Első körben ez a lehetőség csak az Apple mobilokra vonatkozik - tudta meg a portál.

A "Legyen évente új iPhone-od!" programban szeptember 29-től a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva.

Minden, a szolgáltatónál kapható iPhone-ra vonatkozik az ajánlat.

A feltételek a következőek:

  • az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírása
  • legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanak
  • a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel,
  • amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.

Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni. A meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni.

A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni. További részletek a Telekom oldalán.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

perelli, 2017.09.29 11:53

Olyan sokan azért nem. 22000-s csomag, de még Magentában Dominó-bevitellel is 16750 forint havonta.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html