BUX
37350

Új dobással állt elő a Magyar Telekom - sokan örülni fognak!

Külföldi mintára megvalósította Magyarországon is a Telekom, hogy az előfizetéses ügyfeleik akár évente a legújabb okostelefonra válthatnak, ha erre van igényük - hívja fel a figyelmet a 24.hu.

K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 29. péntek, 11:35

Első körben ez a lehetőség csak az Apple mobilokra vonatkozik - tudta meg a portál.

A "Legyen évente új iPhone-od!" programban szeptember 29-től a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva.

Minden, a szolgáltatónál kapható iPhone-ra vonatkozik az ajánlat.

A feltételek a következőek:

az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírásalegkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanaka kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel,amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.

Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni. A meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni.

A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni. További részletek a Telekom oldalán.