Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BA közleménye szerint a Transavia.com heti négy alkalommal - hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap - közlekedik Budapest és Amszterdam között új típusú Boeing 737-700 típusú repülőgéppel, amin egyszerre akár 189 utas ülhet. Az amszterdami útvonalon közlekedő járatokat korábban a Malév és a KLM üzemeltette, utóbbi továbbra is napi három járatot kínál a magyar és a holland főváros között. A Transavia.com az Air France-KLM csoport tagja.

Szintén szerdán indította el Budapest és Larnaca között üzemelő járatát a Wizz Air. Larnaca korábban ugyancsak a Malév kínálatában volt, így két hónap szünet után ismét van légi összeköttetés Budapest és Ciprus között, hetente kétszer. A Wizz Air járatnyitásának másik fontos momentuma, hogy ezzel megérkezett a légitársaság hatodik Budapesten állomásoztatott gépe, amely szintén egy Airbus A320. A Wizz Air ezzel a budapesti repülőtéren a legnagyobb flottával rendelkező légitársaság lett.

Pénteken újabb fapados légitársaság érkezik, a prágai székhelyű SmartWings, amely heti 2 Budapest-Párizs járattal indít, nem sokkal ezután pedig Barcelona is a kínálatában lesz. A SmartWings a menetrend szerint üzemelő járatok mellett a nyári időszakban charter járatokat is üzemeltet majd kedvelt görög és bolgár üdülővárosokba.