Új vezető kerülhet a Közbeszerzési Hatósághoz

Nobilis Márton, az állami reklámköltésekért felelős Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) távozó elnöke a Közbeszerzési Hatóság egyik vezetői posztját kaphatja - értesült a vs.hu.
Napi.hu, 2015. október 2. péntek, 19:32
Fotó: Napi.hu

A portál úgy tudja, Nobilis néhány korábbi munkatársát is magával viszi, jelenleg készülnek a költözésre.

Nobilis azt követően jelentette be a távozását az NKH éléről, hogy kiderült, a Rogán Antal vezette új minisztériumhoz kerül a kommunikáció, illetve az állami reklámköltések feletti felügyelet. A távozásához hozzájárulhatott, hogy Nobilist a kormányzaton belül Lázár emberének tartották - írta a vs.hu.

A Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül keresték pénteken Nobilist. A hivatal a Miniszterelnökséghez irányított bennünket.

A Miniszterelnökségi Sajtóiroda a portál megkeresésére azt válaszolta: Nobilis az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végzett. Irányítása alatt jött létre a Nemzeti Kommunikációs Hivatal, amely lehetővé tette a kormány kommunikációs költségeinek racionalizálását. Nobilis Márton munkájára a kormány a közbeszerzési területen a jövőben is számít, ennek pontos részleteiről amint aktuális lesz, tájékoztatjuk a sajtót - fogalmazott a sajtóiroda.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszai, 2015.10.03 07:51

Mehet tovább a fideszes szabad rablás.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html